Yleisimmin kysytyt kysymykset

Tutustu yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin ennen kyselyn lähettämistä. Useat asiat selviävät nopeasti ja helposti.

Toimituskulut verkkokaupassamme ovat kiinteä 15€ sis alv. per toimittaja. Vaihtoehtoisesti voit myös noutaa tuotteet Lahdesta sovittaessa.

Verkkokaupassa käytetään maksunvälittäjänä PayTrail Oyj:tä joka tarjoaa kaikki yleisimmät pankki- ja luottokorttimaksu sekä eri pankkien verkkomaksut.

Pääsääntöisesti pyrimme lähettämään tilaukset 1-2 päivän kuluttua tilauksesta. Joissakin tuotteissa toimitusaika saattaa olla muutamia päiviä pidempi. Jos toimitusaika merkittävästi pidentyy olemme yhteydessä tilaajaan.

Sähkötori.fi verkkokauppa ja siihen liittyvä maksuliikenne on suojattua ja siten turvallista.

Tilauksen hyväksymisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tämän jälkeen varastollamme pakataan tilauksesi ja saat erillisen sähköpostin kun tilaus on lähtenyt. Samassa sähköpostissa saat myös seurantakoodin jolla voit seurata tilauksen kulkua.

Tilauksen hyväksymisen jälkeen sähköpostiisi toimitetaan tilausvahvistus ja kuitti ostosta.

Ota meihin yhteyttä

    Soita verkkokaupan asiakaspalveluun

    Verkkokauppaan liittyvissä tuoteasioissa voit soittaa meille 050 369 6991.

    Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail / Nets. Maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu palvelee ympäri vuorokauden numerossa 020 718 1830

    Lähetä meille sähköpostia

    Ensisijaisesti suosittelemme ottamaan yhteyttä yhteydenottolomakkeella mutta voit lähettää meille myös suoraan sähköpostia osoitteeseen: verkkokauppa@sahkotori.fi