.PISTORASIAKESKUS KS1 M3 PISTORASIAPOLLARI

3,870.00 (3,120.97 alv 0%)

Kuvaus

3419802
Kioskipollari KS1 M3 pistorasioilla.

KS1 M3 -kioskisähkö on pollari missä on vakiona pistorasiayhdistelmät 32 A voimavirta ja 16 A voimavirta. Lukittava luukku eri lukkovaihtoehdoilla asiakkaan pyynnön mukaisesti, esim Iloq. Asennus suoraan jalustaan. Jalustatyyppi pollarille KBL-1K (4610552) tai KBL-1E (4610551).

Teräksinen KS1-pistorasiapylväs mahdollistaa kestävän ja tyylikkään sähkönjakelun julkisissa kohteissa ja kaupallisissa tiloissa, joissa sähkönsaanti on muuten haastavaa. KS1-sähköpollarin asennuskohteita ovat esimerkiksi torit, tapahtumapaikat, aukiot, puistot, satamat ja leirintäalueet.

Hollolassa Karluxin tehtaalla valmistettu pollari edustaa suomalaista laatua parhaimmillaan ja mahdollistaa tuotteen räätälöinnin kohteen tarpeiden mukaan. Pollari on vakiona saatavilla viidellä eri pistorasiayhdistelmällä, mutta sisältö on muokattavissa asiakkaan pyynnöstä. KS1 on saatavilla kaikissa RAL-sävyissä, joten pollarin saa sovitettua kauniisti kohteen värimaailmaan sointuvaksi tai esimerkiksi väripilkuiksi luovempaa ilmapiiriä korostamaan.

Lisäominaisuutena Pollariin on saatavilla Karlux Siru -valaisin. KS1-putki ⌀220 mm & Siru valaisinnuppi ⌀220 mm. Valaisimelle on oma liityntäpiste. Tai vaihtoehtoisesti 10 mm korkea opaalinen valorengas pollarin hatun päälle. Majakkamainen opaalirengas tuo tyylikkäästi pollarin esiin pimeällä ja on kätevä esimerkiksi laiturille tähtääviä veneilijöitä tai auraajia ajatellen.

TOIMITUSAIKA 5-10 päivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.